MUSIK I MOSEN

Frit tilgængeligt område: Man kan bevæge sig stille rundt og føre dæmpet samtale, når der spilles og danses. Ellers er alle de ”13 haveanlæg” frit tilgængelige. (Se disse og oversigtskortet)

Til- og frakørsel: På den sidste del af den ensporede skov- og markvej er der etableret små vige- pladser. Vær opmærksom på dette for at undgå trafikpropper!

Vær opmærksom på: Hold godt øje med de mindre børn, da der findes en del små søer, grøfter og kanaler rundt om.

De opstillede figurer og konstruktioner må ikke berøres!

Man færdes i haveanlægget på eget ansvar, så man bedes om at gå rundt med omtanke. Pas for eksempel på træbroerne, der kan være glatte i fugtigt vejr.

Adgang til første sal i ”Rosenslottet” er kun for musikerne.

Benyt venligst de opstillede aluminiumsspande til affald.

Området er kun åbent for publikum denne ene dag om året.

Fri entré: For at blive i det historiske spor for fælleskaber, hvor man kommer af hjertets lyst og i rodfæstet tradition, så skal der naturligvis ikke være penge mellem folk. Derfor er der fri entré. Af samme grund er der gratis is og sodavand til børnene!

For at se den økonomiske virkelighed i øjnene, som eleverne møder i deres uddannelsesforløb, er der mulighed for at købe lettere forfriskninger hvor salget giver et vist overskud, der går ubeskåret til skolernes elever. Eleverne kan dermed søge om tilskud til musikrejser eller andet, der befordrer deres uddannelsesforløb.

Brug haven: Nogle kommer før kl. 13.00 for at se sig om i "Mosehaven" og måske spise en medbragt bid brød. Der er siddepladser rundt om, men tag gerne selv en klapstol med. 

Siddepladser: I haven findes en del bænke, stole, siddepuder og tæpper, men næppe nok til alle på én gang. Man kan derfor overveje selv at medbringe lettere have- eller klapstole.

Praktiske tips

Klik på på billedet for forstørrelse